31 Mart 2012 Cumartesi

Sosyal Fobi Cd Seti


Kendi Kendine Koçluk: Sosyal Fobi

Milyonlarca insan, dışarıdaki muhteşem, cıvıl cıvıl hayatı, perdeyi bile aralamadan, pencerenin arkasından izlemekle yetiniyor.
Milyonlarca insan, yaşayacakları rüya gibi bir yaşamı, kendi elleriyle karanlığa mahkûm ediyor.
Her gün milyonlarca hayal, çöp kamyonlarına yükleniyor ve imha edilmeyi bekliyor…
İnsanlık tarihi boyunca, kaç Edison, kaç Mozart, kaç Sabancı, kaç Cem Yılmaz ve kaç Tarkan tarihin tozlu sayfalarında yok olup gitti acaba?
Kaç kişi, sırf utandığı için, rahat olamadığı için ve çekindiği için yoldan geri döndü.
Kaç tane destan gibi aşk, sırf bu yüzden başlayamadan tarih oldu?
Adına Sosyal Fobi, utangaçlık, çekingenlik ya da ne derseniz deyin, ondan bir şekilde kurtulmalısınız artık. İster bu CD’yle olsun, ister başka bir yolla, ondan mutlaka kendinizi kurtarmalısınız.
Bu Cd Sosyal Fobi’yi yenmeniz için etkileme gücü yüksek uygulamalar, bilinçaltı telkinleri, özel sinyaller ve “Subliminal” mesajlar içermektedir.

Cd hakkında detaylı bilgi almak için, lütfen tıklayın.


             
        

          
           
KBM Cd Seti mustafacayakademi


1 yorum:

  1. Kendinizi Asla AŞAMAYACAKSINIZ!!!
    Hayatınızda bir değişiklik yapmak istemez miydiniz? Hayatta yapacağımız her iyi işte, atacağımız her güzel adımda özgüvenimiz gelişir ve ayaklarımızın yere daha sağlam bastığını hissederiz. Gerçekten de böyledir. İnsanlar atılımlarından geri bırakıldığında bir boşluğa düşmektedir. Böylelikle karşılarına çıkacak olan yeni problemlerin üstesinden gelmeye olan inançları da kalmamaktadır. Hal bu ki Her şeyden önce kişi kendini sevmeli. Kişi kendisine değer verdiğinde kendisi için en iyisini isteyecektir. Bu atılım onu hayatta başarılı olmaya zorlayacaktır(Başarıya inanacaktır). Şimdi sizlere Dost tavsiyesi Hadi gelin bir adım atalım geleceğe daha sağlam bakabilmek için. Hadi gelin Bir adımda daha atalım başarıyı kendimize aşık etmek için…
    Sitemizi ziyaret edin… Artık bu sorunu toplumca ortadan kaldıralım.
    Şimdiden Size Teşekkür Ederim…
    Http://tinyurl.com/hf8m2fo

    YanıtlaSil

Yorum Yaptığınız İçin Teşekkür Ederiz...
Mustafa Çay Akademi

www.mustafacay.com